Heb je nog niet eerder gehoord over nano zilver? Of heb je er wel al over gehoord, maar is het je niet helemaal duidelijk wat dit nu precies is? Daar gaan wij op deze pagina verandering in brengen. Voor nano zilver geldt dat het mineraalwater is welke op een unieke manier werd geproduceerd. Het gaat hierbij om een combinatie van gezuiverd water samen met 15 mg bijzonder kleine deeltjes puur zilver. Op het moment dat de zilverdeeltjes over een grootte van slechts enkele nanometers beschikken zal in de praktijk al snel duidelijk worden dat ze over een zeer krachtig effect beschikken. 

De zilverdeeltjes worden niet alleen zeer snel, maar bovendien ook volledig opgenomen door niet alleen de huid, maar ook door de slijmvliezen. Des te kleiner de zilverdeeltjes zijn, des te helderder de kleur en des te beter de werking is. Wil je hier graag meer over weten? Lees dan snel verder!

Wanneer en hoe kan nano zilver worden gebruikt?

Nano zilver kan op verschillende manieren uitwendig worden gebruikt. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om ze aan te brengen op de huid. Dit kan gebeuren in tal van verschillende situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: 

  • Wanneer er sprake is van acne; 
  • Bij huiduitslag en infecties; 
  • Wanneer er sprake is van eczeem; 
  • Bij brandwonden; 
  • In het geval van een oog- of oorontsteking;

Het spreekt voor zich dat nano zilver niet alleen maar kan worden gebruikt op de huid. Daarnaast is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om ze in de mond te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn wanneer je geconfronteerd wordt met aften of met bijvoorbeeld keelpijn. Ook indien er spruw bij baby’s wordt vastgesteld kan het interessant zijn om daarbij gebruik te maken van deze ontzettend kleine stukjes zilver in mineraalwater.

Nano zilver gebruiken als ontsmetting? Dat kan!

De bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat nano zilver op verschillende manieren en vooral voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Wat veel mensen niet weten is dat ze eveneens dienst kan doen als ontsmettingsmiddel. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het ontsmetten van de handen en wonden, maar kan je er bijvoorbeeld ook de toiletbril mee ontsmetten. Dat geldt overigens ook voor schimmels in de badkamer evenals voor het aquarium waarin je vissen in huizen. Ook dit alles maakt wederom duidelijk hoe ontzettend divers de werking van deze ultra kleine deeltjes zilver wel niet kan zijn in de praktijk. 

Ook te gebruiken als conserveringsmiddel

Doorheen deze pagina is gebleken dat nano zilver voor tal van verschillende toepassingen kan worden ingezet. We hebben echter nog één toepassing voor het laatst gehouden. Veel mensen weten het namelijk niet, maar het is eveneens mogelijk om er gebruik van te maken als conserveringsmiddel. Dit niet alleen voor bloemen, maar tevens ook voor bijvoorbeeld etenswaren. In ieder geval is er één conclusie die we na deze pagina zeker en vast kunnen trekken. Er zijn immers ontzettend veel goede redenen die we kunnen aanhalen om van naderbij kennis te maken met deze toch wel echt bijzondere vorm van nano mineralen.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *